12.5 C
Knokke-Heist

Diamant voor Roland Dumarey en Marie-Therese Vandendriessche

Op 15 september waren Roland Dumarey en Marie-Therese Vandendriessche 60 jaar getrouwd! Om hen te feliciteerden met deze diamanten huwelijksverjaardag kwamen burgemeester Piet De Groote en schepen Kris Demeyere langs met een champagnebox, geschonken namens het gemeentebestuur.

Roland en Marie-Therese leerden elkaar kennen op de tram in Middelkerke richting Oostende. Marie-Therese was op weg naar de balletles, Roland naar de basket. Ze sloegen een praatje en Marie-Therese dacht “ewel zo’n man zou ik graag hebben: groot en knap”. En zoals de voorzieningheid het wil in liefdesverhalen kwamen ze elkaar enkele jaren later opnieuw tegen via een tante en sloeg de vonk (volledig) over.

Roland ging naar de militaire school en was vervolgens 22 jaar lang staatsbediende. Daarna werd hij commercieel directeur van een bedrijf en reisde het koppel de wereld rond voor zijn werk. Marie-Therese was huisvrouw. Uiteindelijk hebben ze zich gevestigd hier in Knokke-Heist.

Samen hebben ze 4 kinderen, Philippe, Isabelle, Nicolas en Alexandre en via hen 10 kleinkinderen. De hele familie woont in het Pajottenland en rond het Antwerpse.
In hun vrije tijd hebben Roland en Marie-Therese veel getennist. Nu gaan ze graag wandelen en bij vrienden en kenissen op bezoek. Roland studeert Italiaans en Marie-Therese is veel op ‘vadrouille’ zoals ze het zelf zegt. We wensen het koppel ” tutta la felicità” samen! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen