18.4 C
Knokke-Heist

Diamanten Guido en Lea

In de Diksmuidestraat werden er op donderdag 23 februari 2023 door Guido Van Landeghem en Lea Rommens 60 huwelijkskaarsjes uitgeblazen! Samen vierden ze die dag hun diamanten bruiloft. Schepen Astrid Mestdach overhandigde het paar bij hen thuis een orchidee namens het gemeentebestuur van Knokke-Heist en feliciteerde hen met deze prachtige en warme gebeurtenis.  

Guido en Lea leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeest in Antwerpen waar Lea haar roots liggen. Guido daarentegen is afkomstig uit het pittoreske Kruibeke, gelegen in het Waasland. 
 
Toen Lea 35 jaar geleden als zelfstandige haar kledingzaak Via Roma begon uit te bouwen in Knokke-Heist en Guido als zelfstandige elektricien aan het werk ging, verhuisde het echtpaar naar Dudzele. Samen hebben ze drie kinderen. Zoon Patrick, die werkt als chauffeur en dochters Christel en Veerle. Christel en Veerle namen een tiental jaar geleden de zaak van hun moeder over en zo werd Via Roma een ware familiezaak. Tot op de dag van vandaag is de kledingzaak een vaste waarde in de Dumortierlaan. Toen voor Guido en Lea het huis in Dudzele onlangs te groot werd, verhuisden ze naar Knokke-Heist.  

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen