18.4 C
Knokke-Heist

Diamanten Jubileum voor Jeroom en Lutgardis: Koppel viert 60 Jaar Huwelijk in Schoonheid

Jeroom De Bruyckere en Lutgardis D’have mochten 2022 in schoonheid afsluiten. Op 29 december vierden zij namelijk hun 60ste huwelijksverjaardag. Op 8 januari vierde de familie vervolgens feest in het Kasteel van Moerkerke. Het koppel ontving felicitaties en een champagnebox uit handen van vriend des huizes burgemeester Piet De Groote namens het gemeentebestuur.

Jeroom en Lutgardis leerden elkaar kennen op het bal van de jonggezellenclub in Oedelem. In de jaren ’50 was er in elke gemeente wel een jonggezellenclub en elke week was er wel ergens een bal waar alle clubs samenkwamen. Lutgardis was lid van de jonggezellenclub van Adegem, Jeroom van die van Moerkerke.

Het koppel heeft 2 dochters, Nathalie en Sylvie, en 5 kleinkinderen. Nathalie woont ook in Knokke-Heist, Sylvie woont in Evergem met haar gezin.

Jeroom werkte 35 jaar lang in het Notariaat Degheldere in Heist (nu is dit Notariskantoor Eric Deroose). Lutgardis was kleuteronderwijzeres in de Oosthoek in Zevenkote gedurende 25 jaar. In hun vrije tijd speelt het koppel graag rummikub samen. Zo blijven ze bij de pinken. Lutgardis leest ook erg graag. Jeroom is dan weer een bezige bij. Tot aan zijn 82 jaar skiede Jeroom samen met Joseph De Groote, de papa van onze burgemeester. Nu fietst hij vooral graag, zo’n drie keer per week en wel 30 km per dag.

Wij wensen het koppel nog vele jaren en nog veel spelletjes rummikub samen. Proficiat met jullie diamanten jubileum!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen