HomeKnokke-HeistDienst voor aanvragen inname openbare weg vlotter online

Dienst voor aanvragen inname openbare weg vlotter online

De vastgoedsector in Knokke-Heist boomt, zelfs in coronatijd.  Op zich is dat goed nieuws, alleen heeft de gemeentelijke dienst Lokale Economie moeite om de toevloed van sommige dossieraanvragen permanent bij te benen. Vooral de aanvragen voor inname van de openbare weg voor het plaatsen van verhuisliften, containers, werfketen en torenkranen stromen via het elektronische portaal zodanig vlug binnen dat de bevoegde medewerkers van de dienst Lokale Economie alle zeilen moeten bijzetten om de aanvragen binnen de voorziene termijnen af te werken.  

Om het werk efficiënter te organiseren zijn de medewerkers die dergelijke dossiers behandelen dan ook vanaf donderdag 25 maart 2021 en dit voor onbepaalde tijd nog enkel in de voormiddag telefonisch te bereiken via het centrale nummer 050 630 100. In de namiddag kan dan volop doorgewerkt worden om de achterstand in te halen. Burgers die de betrokken ambtenaren wensen te bereiken, kunnen wel nog een mail sturen naar vergunningen@knokke-heist.be  

Uiteraard kunnen er voor specifieke vragen over inname van het openbaar domein nog altijd via T 050 630 100 en vergunningen@knokke-Heist.be afspraken in de voor- en namiddag vastgelegd worden voor een persoonlijk onderhoud met een medewerker van de dienst Lokale Economie in het stadhuis op het Alfred Verweeplein.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers