18.3 C
Knokke-Heist

Dip in de Noordzee: Ontdek het beest in jezelf

Ben jij klaar om een frisse duik te nemen in de Noordzee en jouw onderdrukte coole voornemens te ontketenen? Dan is de Cold Sea Dip van KPNI Belgium dé activiteit voor jou! Op zondagmiddag 29 januari 2023 wordt voor de tweede keer dit spectaculaire evenement georganiseerd, waarbij een groep die-hards de zee induiken na een ademhalingstraining.

De Cold Sea Dip is een unieke beleving die geleid wordt door Intermittent Living Mentor Siebe Hannosset. De deelnemers verzamelen om 11.45 uur op het strand ter hoogte van RBSC Het Zoute, waar een deep breathwork session plaatsvindt. Hierna volgt om 12.20 uur de Cold Sea Dip, waarna er nog tijd is om te genieten van een stevige apero en de oxytocine flow die daaruit volgt. Deelname is gratis!

KPNI Belgium is het kenniscentrum in België voor klinische psychoneuroimmunologie en organiseert de Cold Sea Dip om mensen te helpen hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Door de beleving in de natuur, de ademhalingstraining en de koude duik, zullen de deelnemers zich energiek en hernieuwd voelen.

Registreer je nu om deel te nemen aan de Cold Sea Dip en ontdek het beest in jezelf! Voor meer informatie: Cold Sea Dip – WOLV Activiteiten | kPNIBelgium

Ga jij ook voluit voor de beleving? Registreer je dan! 
Voor meer info: Cold Sea Dip – WOLV Activiteiten | kPNIBelgium — het kenniscentrum in België voor klinische psychoneuroimmunologie 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen