13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Distrimob met gratis shoppingbusje

Invest Mobile en Toerisme Knokke-Heist slaan de handen in elkaar voor de lancering van de applicatie Distrimob. De Distrimob-app komt er ter ondersteuning van de gratis, elektrische shopping shuttle die de belangrijkste winkelstraten van de kustgemeente met elkaar verbindt.  

De shopping shuttle rijdt dagelijks, om de twintig minuten, tussen 11 uur en 19 uur. Het laatste vertrek is om 18.30 uur aan halte A. Verweeplein. Met de lancering van de Distrimob-app wordt het nog makkelijker om de dichtstbijzijnde halte te bepalen, je traject en het vertrekuur. Bovendien ontdek je terwijl de belangrijkste evenementen en de openbare faciliteiten bij jou in de buurt. 

Komt jouw busje zo? De shopping shuttle vertelt het je. Je kan namelijk live de shuttle volgen zodat je perfect weet hoeveel winkeltijd je nog hebt voordat de volgende shuttle arriveert. De applicatie kadert in het duurzaam en optimaal gebruik van de elektrische shuttles om bezoekers eenvoudig en gebruiksvriendelijk te vervoeren naar de gewenste locatie.  

Je kan de Distrimob-app downloaden via de Play Store voor Android of de Mac App Store voor iOS

Mac App Store : https://apps.apple.com/nl/app/distrimob/id1579402660 

Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appelit.usertrackandtrace 

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!