HomeCultuurDit weekend start de ticketverkoop voor de zomerconcerten van Fabriek Muziek

Dit weekend start de ticketverkoop voor de zomerconcerten van Fabriek Muziek

Een zomer zonder muziek in Knokke-Heist? Dat is geen optie. Fabriek Muziek gooit de deuren open en doet alle muziekharten pompen van plezier. Het katapulteert je vanuit de alledaagse kosmos naar een verrassend vacuüm vol muziek. Geniet deze zomer mee van liveconcerten in de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord voor amper 5 euro. Meer promotie maken heeft geen zin aangezien het aantal tickets de enige beperking van dit buitengewoon evenement is. Dit weekend gaat de ticketverkoop van start. Zijn jullie er klaar voor? ’t Is voor de rappe! 

Vieren Vijven Zessen geven op zondag 6 en 20 juni het startschot voor de zomerreeks van Fabriek Muziek. De band bestaat uit zanger-gitarist Robin Lantsoght en cellist-bassist Alexander Le Bris. Op vier- vijf- en zessnarige instrumenten – vandaar de naam, brengen ze intieme covers van oude en nieuwe classics. Voetjes op tafel, drankje in de hand en geniet van een muzikale avond in de Scharpoordtuin!   

Kan je er niet bij zijn? Niet getreurd. Fabriek Muziek is ook van de partij op 17, 20, 21, 27 en 28 juli & 10 en 11 augustus.   

Meer info en ticketverkoop: www.fabriekmuziek.be  

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers