HomeKnokke-HeistDiverse wegen weer open in Knokke-Heist

Diverse wegen weer open in Knokke-Heist

Vrijdag werd het nieuwe fietspad tussen de Westkapellestraat en Heulebrug opengesteld. Ook het kruispunt van de Lippenslaan ter hoogte van het Burgemeester Frans Desmidtplein is opnieuw toegankelijk.

Schepen Philippe Vlietinck pakte meteen zijn fiets om alles in te rijden

De asfalteringswerkzaamheden in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer zijn ook afgerond. Het gaat om de Elizabetlaan tussen het Abraham Hansplein en de rotonde aan de Meerlaan, de Natiënlaan tussen het Maurice Lippensplein en de Sluissstraat en de Dudzelestraat. Door het regenweer konden er nog geen wegmarkeringen aangebracht worden aan de zuidzijde van de Elizabetlaan en in het begin van de Natiënlaan. Wees dus hier uiterst voorzichtig en matig je snelheid!

2 REACTIES

  1. In de Natienlaan zelfs geen tijd gevonden om het verkeersbord “Ritsen = Hoffelijk” te verwijderen van op het fietspad. lag daar vandaag nog. Evenals de hoopjes samengeraapte resten van het nieuwe asfalt die op het fietspad geveegd werden.

  2. De Knokkestraat ligt er sinds maanden gewoonweg vuil bij.
    Het voetpad netjes houden is onbegonnen werk. De parkeerplaatsen, permanent bezet, kunnen niet worden geborsteld.
    Het sterk toegenomen verkeer en de verkeersonveiligheid zijn dan weer een ander probleem.
    Ons terras draagt de sporen van de vervuiling. Ramen poetsen is een wekelijkse opdracht. De garagepoort lijkt wel een vuilmagneet.
    De bouwheer van de torens mag alles zelf eens komen reinigen…

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers