7.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Doe zaken met de gemeente Knokke-Heist

Wist je dat ongeveer 20% van de economie draait op overheidsuitgaven? Ook lokaal. Tijdens een netwerksessie op donderdag 20 oktober 2022 vanaf 18.30 uur bij Brink Office in de Kalvekeetdijk 179 brengt UNIZO de ondernemers in contact met de aankoopdiensten van de gemeente en haar partners. Zo kom je meer te weten over de wetgeving rond overheidsopdrachten en over de nieuwe of vaak terugkerende opdrachten vanuit de gemeente.

  • Hoe verloopt een aanbesteding? Matthias Castelein, expert in de Wet op de Overheidsopdrachten, overloopt op heldere wijze het wettelijk kader. Met deze praktische toelichting kom je alles te weten over een gemeentelijke aanbesteding.
  • Welke overheidsopdrachten schrijft de gemeente Knokke-Heist zoal uit? Julie Baeyen van de dienst Contractbeheer geeft een korte toelichting over de nieuwe en vaak terugkerende aankopen en overheidsopdrachten.
  • Stel jezelf voor aan de gemeente. Verschillende aankoopverantwoordelijken/diensthoofden van gemeente Knokke-Heist zijn aanwezig. Je kan je contactgegevens bezorgen aan de gemeentelijke diensten die overheidsopdrachten uitschrijven. Zo kan blijf je op de hoogte van al het nieuws en opdrachten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen