12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

DOEKOE Bar: Een zomerbar op maat van jongeren

Na een succesvolle eerste editie in de zomer van 2021, organiseert Jeugdclub ‘t Verzet van 19-21 augustus opnieuw een zomerse editie van DOEKOE-Bar. Een 3-daags festival waar jongeren zelf de handen uit de mouwen steken en waar lokaal talent een platform krijgt om hun muzikale kunsten naar voor te brengen. Dit alles gebeurt in samenwerking tussen Jeugdclub ‘t Verzet, de Jeugddienst, CC Scharpoord en het jeugdopbouwwerk.

Doekoe-bar is een gratis festival met gezonde afwisseling tussen allerlei muziekgenres, creatieve workshops en overheerlijke snacks. Dit alles gebeurt in een zomerse en gezellige setting waarbij er ruimte is om gezellig te chillen en om je beste dansmoves boven te halen. Voor de deur van Jeugdclub ‘t Verzet toveren de jongeren hun jeugdclub om in een gezellige zomerbar waar jong en oud het muzikaal talent van morgen kunnen bewonderen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er zaterdagavond ook een afterparty georganiseerd in de feestzaal van het jeugdhuis. Kortom, voor ieder wat wils om zich te laten gaan met vrienden en familie

Op vrijdag 19 augustus geven we de collega’s van De Stroate uit Kortrijk de kans om hun talenten te delen tijdens een workshop “Slam Poetry”. Doorheen de dag kunnen de bezoekers vanaf 14u genieten van de muzikale kunsten van Just Another Soundsystem, All About Kris, Warry, Dj Philos, DJ Mike en Dj Childa. Ondertussen openen wij ook een zomerbar waar je drankjes en snacks kan kopen aan democratische prijzen.

Ook op zaterdag 20 augustus trekken we de zomerse vibes door aan ‘t Verzet. In samenwerking met Hangaar kunnen bezoekers een gepersonaliseerde totebag maken, terwijl ze genieten van een verse lading aan lokale artiesten. Vanaf 15u zorgen Kleinpunk, DJ Larssonic, Dotvin, DJ Luc en DaDivision voor de muzikale klanken, waarbij onze zomerbar vol snacks en verfrissende dranken doorlopend open is. Vanaf 21u zorgen DJ Pauwie, DJ Maver en Dj Krulle & Wattnherrie voor een knallende afterparty in de feestzaal van ’t Verzet.

Afsluiten doen we op zondag 21 augustus met een workshop Graffiti, in samenwerking met de Chalet. Dj Restless en Discobar JeZwoane zorgen vanaf 13u voor een chille afsluiter van onze zomerbar. Doorheen de hele dag kan je nog steeds genieten van verfrissende drankjes en lekkere snacks, geserveerd door de vrijwilligers van het Jeugdhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen