HomeKnokke-HeistDopjesactie Fifty-One Knokke-Heist in de basisscholen blijven een succes

Dopjesactie Fifty-One Knokke-Heist in de basisscholen blijven een succes

Januari 2020 is het startschot van een gezamenlijke actie van Serviceclub Fifty-One Knokke-Heist om samen met alle basisscholen van Knokke-Heist. Dopjesactie voor Vrienden der Blinden Koksijde uit te rollen.


“Deze actie loopt nog steeds verder door en de gespaarde dopjes kunnen nog steeds binnengebracht worden in de scholen via alle kinderen, zegt voorzitter Peter Coppens van de Serviceclub Fifty-One Knokke-Heist. Ook de gemeente Knokke-Heist blijft deze actie verder logistiek ondersteunen.

We zijn ondertussen een goed jaar verder en hebben ondanks de vele perikelen rond Corona reeds 2 ton dopjes ingezameld. Chapeau voor alle kinderen!

We blijven deze actie ook nu nog verder zetten. Veel organisaties blijven in deze periode al eens vaker in de kou staan.  Ook voor vele organisaties en vzw’s is de juiste ondersteuning in deze periode ook noodzakelijk. Op een eenvoudige en nuttige (tevens milieuvriendelije) manier sparen de kinderen de dopjes van thuis en zo kunnen ze iemand met een beperking ook in deze periode mee vooruit helpen”, besluit Coppens.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers