Home Knokke-Heist Down by the Sea: Een Nieuw Live Concert Beach Festival in Knokke-Heist

Down by the Sea: Een Nieuw Live Concert Beach Festival in Knokke-Heist

0
825

Unieke concertreeks in een magische setting

Een Onvergetelijke Zomerervaring Aan de Belgische Kust

  •  

Knokke-Heist staat deze zomer in het teken van muziek en zee met het gloednieuwe live concert beach festival, Down by the Sea op het Evenementenstrand. Van 2 tot en met 4 augustus 2024 belooft het evenementenstrand van Knokke-Heist omgetoverd te worden tot een muzikaal paradijs. Organisatie HERE COMES THE SUN, bekend van onder andere KH Summercamp en Paradisco, presenteert een line-up die het hart van elke muziekliefhebber sneller zal doen kloppen.

De Line-up: Van Maksim tot Novastar

Vrijdag 2 Augustus: Maksim en Metejoor

Het festival trapt af op vrijdag 2 augustus met optredens van Maksim en Metejoor. Maksim, bekend van hits zoals “Dat hadden wij moeten zijn” en “Onder invloed”, opent het festival. Metejoor, geliefd om zijn pophits “Wat wil je van mij” en “1 op een miljoen”, zal het strandpubliek vervolgens inpakken.

Zaterdag 3 Augustus: Gustaph en Headliner TBC

Op zaterdag verwelkomt het festival Gustaph, bekend van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. De headliner voor deze avond wordt binnenkort aangekondigd, waarmee de spanning voor de tweede festivaldag stijgt.

Zondag 4 Augustus: Axelle Red en Novastar

De afsluiting op zondag belooft memorabel te worden met optredens van Axelle Red en Novastar. Axelle Red, met een carrière van 30 jaar, en Novastar, bekend om zijn charismatische optredens, zullen het festival op een hoogtepunt afsluiten.

Een Boutique Experience

Down by the Sea biedt niet alleen fantastische muziek maar creëert ook een onvergetelijke sfeer. “We kijken uit naar warme zomeravonden waarbij onze artiesten in deze unieke setting voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen”, aldus de organisatie. Het festival vindt plaats op KH Summercamp/evenementenstrand in Duinbergen, met de zonsondergang als prachtige achtergrond.

Tickets en Meer Informatie

Tickets voor Down by the Sea zijn beschikbaar vanaf vrijdag 9 februari om 12 uur voor €36 via de officiële website downbythesea.be. Mis deze kans niet om de zomer van 2024 op een unieke wijze te ervaren met de beste live muziek aan het strand.

NO COMMENTS