18 C
Knokke-Heist

Drie inspirerende vrouwen boosten vrouwelijk ondernemerschap in Knokke-Heist

Knokke-Heist viert Internationale Vrouwendag op woensdag 8 maart 2023 en zet vrouwelijk ondernemerstalent in de schijnwerpers. Lokale afdelingen Unizo en Best Pittig werken samen met het gemeentebestuur om een inspirerende avond te organiseren met krachtige lezingen van drie succesvolle ondernemende vrouwen: Véronique Bockstal, Katlijn Voordeckers en Julie Maertens.

Véronique Bockstal is niet alleen onderneemster en auteur, maar startte in 2019 ook een acceleratorprogramma specifiek voor vrouwelijke ondernemers in samenwerking met hogeschool UCLL. Via haar bedrijf Outgrow begeleidt ze vrouwelijke ondernemers bij het behalen van een omzet van meer dan €1 miljoen en doceert ze ondernemen, leiderschap en marketing aan UCLL.

Katlijn Voordeckers, zaakvoerster van OpmerKelijk, is gespecialiseerd in branding en communicatie en begeleidt gedreven ondernemers om hun merk strategisch uit te bouwen en meer mond-tot-mondreclame te genereren. Ze focust op groeiende bedrijven, maar ook starters met een sterk idee kunnen bij haar terecht. Haar tweede boek “VerMERKvuldig!” en derde boek “TOPgemerkt” zijn grote hits.

Julie Maertens, oprichter en bestuurder van INNER, is Master in de klinische psychologie en emotion-focused psychotherapeut. Ze is opgeleid tot mindfulness-trainer en EMDR practitioner. Naast het coördineren van INNER, werkt ze vooral met enkelvoudig trauma, PTSS, burn-out, angst, laag zelfvertrouwen en depressie.

De lezingen zullen plaatsvinden in de Sint-Niklaaszaal in de kerk van Westkapelle om 19.30 uur. Leden van Unizo en Best Pittig betalen €15, niet-leden €30 en krijgen toegang tot het netwerkmoment met hapjes en drankjes. Inschrijven kan uiterlijk op 6 maart via bestpittig.kh@gmail.com.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen