16.9 C
Knokke-Heist

Drie nieuwe gezichten maken hun intrede in Familie

Familie-kijkers zullen vanaf maandag 13 maart hun ogen uitkijken met maar liefst drie nieuwe gezichten in de reeks. Verpleegster Karin Bloemaerts, gespeeld door Loes Van den Heuvel, maakt haar opwachting en zorgt voor een blij weerzien met haar FC De Kampioenen-collega Jaak Van Assche. Daarnaast worden kijkers geïntroduceerd aan Diego, een professionele bokser gespeeld door Toon Hens, die samenwerkt met Bas (Thomas Cammaert). Bas daagt Niko (Jo Hens) uit voor een boksmatch, maar blijkt stiekem van plan om Diego de ring in te sturen.

Maar dat is nog niet alles, want op woensdag 15 maart krijgt Familie nog een nieuw personage erbij: Aurélie, gespeeld door Ninalotte Roose. Aurélie is een jonge studente die op de vlucht is voor haar gewelddadige ex-vriendje en haar toevlucht zoekt bij Louise (Charlotte Sieben). Wat Louise niet weet, is dat het leven van haar drastisch zal veranderen door Aurélie’s aanwezigheid.

De West-Vlaamse Ninalotte Roose is al bekend van haar rollen in 2DEZIT en Bittersweet Sixteen, maar in Familie zal ze voor het eerst een langlopende rol vertolken. Haar personage Aurélie heeft het niet makkelijk en wordt gestalkt door haar ex-vriendje, die ook fysieke agressie heeft getoond. Familie-kijkers kunnen zich klaarmaken voor een week vol verrassingen en nieuwe ontwikkelingen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen