maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Dringend op zoek naar woningen/appartementen met minimaal 3 slaapkamers

Door een toevallige samenloop van omstandigheden moeten er nog dit najaar verschillende Knokke-Heistse gezinnen met kinderen hun huidige huurwoning verlaten. De woning werd verkocht, de eigenaars trekken er zelf in, de woning dient een zeer grondige renovatie te ondergaan, … Op zich zijn deze verhuisbewegingen van alle dagen en dus niet exceptioneel. Wat het wel uitzonderlijk maakt en ook problematisch, is de grootte van de gezinnen (3 of 4 kinderen) die erin wonen. Het is specifiek voor deze doelgroep dat er nu een oproep gedaan wordt naar huiseigenaars.
Het Sociaal Verhuurkantoor kende in de voorbije jaren een gestage groei, maar tegelijk is het ontzettend moeilijk geweest in onze gemeente om woningen met 3 slaapkamers of meer in te huren. Hierdoor is er reeds lange tijd een tekort ontstaan aan dit type woningen. Ben je dus in het bezit van een ruime woning die kan verhuurd worden, neem dan contact op met het SVK Knokke-Heist. Je wordt hierdoor niet enkel sociaal ondernemer met de levensnoodzakelijke hulp die je biedt voor een aantal van je stadsgenoten. Je geniet tevens van een langdurige zekerheid en opvolging van je pand dat zo zijn waarde behoudt en voor een mooi rendement zorgt.
Meer info hierover kun je verkrijgen via coördinator van het SVK jan.bosmans@knokke-heist.be of 0472 802 517.

Betaalbaar wonen in Knokke-Heist? Kom naar onze infomomenten!
Klinkt betaalbaar wonen in Knokke-Heist als een utopie voor jou? Niets is minder waar! Noteer alvast in jullie agenda: 15 september, 22 september of 6 oktober 2022. Dan organiseert het gemeentebestuur namelijk infomomenten doorheen de gemeente waarin we alle initiatieven en woonvormen in de gemeente uit de doeken doen. Meer informatie volgt! Heb je intussen een vraag? Mail dan naar woonloket@knokke-heist.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen