5.9 C
Knokke-Heist

Echtpaar Verbeure – Vergucht is halve eeuw getrouwd

Op 27 oktober 2022 waren René Verbeure en Carina Vergucht 50 jaar getrouwd. Een gouden huwelijksverjaardag, proficiat! En dus gingen schepenen Kathleen van der Hooft en Anne Vervarcke-Pattyn op bezoek met felicitaties én een champagnebox namens het gemeentebestuur. 

René en Carina leerden elkaar kennen in juni 1972 in de 050. Carina was op dat moment echter bezet maar echte liefde hou je niet tegen. Amper 4 maanden later trouwde het nieuwe koppel. Ze kregen samen 4 kinderen en hebben intussen al 8 kleinkinderen. Hun kinderen zijn Vicky, Angie, Dave en Brian. Dochters Vicky en Angie werken bij het gemeentebestuur: Vicky als sociaal-assistent bij het Sociaal Huis en Angie doet opvang in de Marge. Dave is leerkracht lager onderwijs in Beernem en Brian werkt als IT’er voor de Vlaamse Gemeenschap. 

René was beroepsmilitair en werkte voor de NAVO. Carina werkte voor hun huwelijk in de wasserette van haar ouders (wasserij Du Casino in de Zonnelaan). Na de trouw werd ze huisvrouw en hielp jaren als vrijwilliger in de opvang van de Zeeparel. 

Carina en René houden ervan om lekker uit eten te gaan in de vele restaurants van Knokke-Heist. Vroeger reisden ze erg veel. Zo hebben ze Zuid-Afrika, Thailand, Kroatië en Italië bezocht. Sinds corona is reizen echter moeilijker en doen ze liever uitstapjes in eigen land. We wensen het koppel nog veel fijne reizen en smakelijke gerechtjes samen toe! 

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen