vrijdag, februari 23, 2024
HomeSluisEen Frisse Start: Ontdek de Nieuwe Beweegroute in Sluis!

Een Frisse Start: Ontdek de Nieuwe Beweegroute in Sluis!

De gemeente Sluis en QR-FIT introduceren met enthousiasme een innovatieve manier om fit te blijven: een nieuwe beweegroute die het beste van digitale technologie en fysieke activiteit combineert. Dit initiatief nodigt inwoners van alle leeftijden uit om de charme van onze omgeving te ervaren, terwijl ze tegelijkertijd werken aan hun gezondheid en welzijn.

De route, met een lengte van 3,9 kilometer, is versierd met 12 palen waarop QR-codes staan. Deze codes onthullen een reeks oefeningen, geschikt voor drie verschillende fitheidsniveaus, die dagelijks veranderen. Of je nu beginner of gevorderd bent, de route biedt elke dag iets nieuws. Ook senioren worden niet vergeten, met oefeningen speciaal gericht op balans, kracht en mobiliteit.

De opening van de route wordt een feestelijk evenement op 23 januari, om 15:15 uur bij de Speelweide, Papenmuts. Samen met een QR-FIT coach kan iedereen de route verkennen. Voor een optimale ervaring wordt aangeraden de QR-FIT app van tevoren te downloaden. Deelname is gratis, en aanmelden kan via www.qr-fit.nl/events.

Mis deze unieke kans niet om actief te worden, te genieten van de frisse buitenlucht en tegelijkertijd je gezondheid te verbeteren. We hopen je samen met vrienden of familie aan de startlijn te zien!