dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistEen hand vol MAAK: Een unieke viering van kunst en cultuur in...

Een hand vol MAAK: Een unieke viering van kunst en cultuur in Knokke-Heist

We staan op het punt om getuige te zijn van een buitengewone viering van kunst en cultuur, aangeboden door MAAK, Open Huis voor Kunsten. Dit evenement, getiteld “Een Hand vol MAAK,” belooft een showcase te zijn van het indrukwekkende talent en de creativiteit die binnen de muren van MAAK wordt gekoesterd. Op zondag 10 maart 2024, opent het Cultuurcentrum Scharpoord zijn deuren voor een leerlingenconcert dat de diversiteit en passie van zowel beginnende als gevorderde kunstenaars in de schijnwerpers zet.

Wat is MAAK?

MAAK, bekend als het kloppend hart voor kunstliefhebbers in Knokke-Heist, biedt een platform waar kinderen, jongeren en volwassenen van diverse achtergronden en ambities de kans krijgen om zich te verdiepen in de wereld van kunst en cultuur. Door middel van een breed scala aan programma’s en initiatieven, stimuleert MAAK de artistieke praktijk en bevordert het een levenslange waardering voor de kunsten.

Een podium voor talent

Het aanstaande concert, dat plaatsvindt in het sfeervolle Cultuurcentrum Scharpoord, belooft een middag vol artistieke expressie te worden. Vanaf 16.00 uur tot ongeveer 18.20 uur, zullen de deelnemers hun vaardigheden en passie delen met het publiek, met optredens die variëren van dans en muziek tot woord en musical. De diversiteit in het aanbod onderstreept de rijkdom van de programma’s bij MAAK en de veelzijdigheid van zijn leerlingen.

Hoe deel te nemen

Deelname aan dit evenement is gratis, maar het is noodzakelijk om vooraf te reserveren. Belangstellenden kunnen hun plaats veiligstellen door telefonisch contact op te nemen met de administratie van MAAK op T 050 630 850 of door persoonlijk langs te gaan bij het secretariaat. Het is een unieke kans om de lokale kunstgemeenschap te ondersteunen en getuige te zijn van het ontluikende talent binnen Knokke-Heist.

Waarom dit evenement bijwonen?

“Een Hand vol MAAK” is meer dan een leerlingenconcert; het is een viering van creativiteit, hard werken en gemeenschapsgevoel. Het biedt een podium aan diegenen die hun artistieke reis beginnen en erkent degenen die hun vaardigheden hebben verfijnd. Dit evenement belichaamt de missie van MAAK om kunst toegankelijk te maken voor iedereen en stimuleert een diepere verbinding met de culturele waarden die onze samenleving rijk is.

Het leerlingenconcert “Een Hand vol MAAK” is een must-see voor iedereen in Knokke-Heist die gepassioneerd is door kunst en cultuur. Het biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de artistieke prestaties van lokale talenten en deel uit te maken van een gemeenschap die kunst en creativiteit viert. Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring die de diversiteit en rijkdom van de podiumkunsten in onze gemeenschap benadrukt.

Datum: Zondag 10 maart 2024 Tijd: 16.00 uur – 18.20 uur (deuren openen om 15.45 uur) Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord, Knokke-Heist Toegang: Gratis, reservering vereist 050 630 850 of in het secretariaat

Mis deze spectaculaire viering van talent en creativiteit niet. Reserveer uw plaats vandaag nog en wees getuige van de pracht die de kunstgemeenschap van Knokke-Heist te bieden heeft!