Home Knokke-Heist Een Hartverwarmende Filmervaring: ‘Coco’ Biedt Plezier en Reflectie voor Jong en Oud

Een Hartverwarmende Filmervaring: ‘Coco’ Biedt Plezier en Reflectie voor Jong en Oud

0
211
  •  

In het sfeervolle Scharpoord vindt op 31 januari 2024 een bijzondere filmnamiddag plaats, speciaal georganiseerd voor kinderen, maar met een boodschap die iedereen raakt. Dit initiatief, genaamd Kids@the Movies, wordt gepresenteerd door Ladies Circle Knokke, een serviceclub die zich richt op vriendschap en dienstverlening.

Ladies Circle Knokke, opgericht in november 2023, is een dynamische groep van vrouwen tot 45 jaar, toegewijd aan gemeenschapsdienst en onderlinge steun. Hun recente project, Kids@the Movies, is een hartverwarmende onderneming om alle kinderen in de gemeente, vooral zij die het thuis moeilijk hebben, een onvergetelijke filmervaring te bieden.

De film die centraal staat is ‘Coco’, een prijswinnende animatiefilm uit 2017, geproduceerd door Pixar en gedistribueerd door Walt Disney Pictures. ‘Coco’ duikt in het kleurrijke en emotionele Mexicaanse feest van de Dag van de Doden. Het verhaal volgt de jonge Miguel, die zich in een magische wereld bevindt waar hij leert over familiewaarden en de betekenis van herinnering.

Dit evenement is meer dan alleen een filmvertoning; het is een viering van gemeenschapszin en een kans voor kinderen om plezier te maken en tegelijkertijd iets te leren over culturele tradities en familiebanden. De vertoningen vinden plaats om 14.30 uur en 17.00 uur, zonder kosten, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Reservatie noodzakelijk via: 

Kids @ the Movies 14u30 | Online-RSVP.com   
Kids @ The Movies 17U | Online-RSVP.com 

NO COMMENTS