woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistEen muzikale tijdreis in Knokke-Heist: Tracks & Tr@vellers brengt de gouden jaren...

Een muzikale tijdreis in Knokke-Heist: Tracks & Tr@vellers brengt de gouden jaren naar het Maurice Lippensplein

Deze muzikanten hebben zich volledig toegelegd op het herleven van de authentieke klanken van legendes zoals Franky Valli, Roy Orbison, en The Beatles. Nummers zoals “Summer in the City”, “Ring of Fire”, en het Nederlandstalige “Kom van dat dak af” staan op de setlist, klaar om het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis door de tijd.

Lester Moore, Deedee Pace & Willy Weaver: Meesters van hun vak

Het hart van de band, Lester Moore, vult de ruimte met zijn krachtige baslijnen en emotioneel geladen zang, terwijl Deedee Pace de ritmische fundering legt met zijn dynamische drumspel. Willy Weaver, niet te vergeten, verrijkt elk nummer met zijn betoverende pianomelodieën die rechtstreeks uit de hoogtijdagen van de rock-‘n-roll lijken te komen.

Kroegbazen Peter en Tjardo lessen vurige tongen

Naast het muzikale genot zorgen kroegbazen Peter Franssens en Tjardo Sleeubus ook voor een goed gevulde bar met verkoelende dranken. Hun missie? “De dorstigen laven op deze belangrijke avond,” zoals ze zelf zeggen. Met de Pinksterviering voor de deur biedt Tracks & Tr@vellers niet alleen een spirituele oase dankzij de muziek, maar ook letterlijke verfrissing voor de inwoners en bezoekers van Knokke-Heist.