zaterdag, april 20, 2024
HomeKnokke-HeistEen Nieuw Tijdperk voor Mercedes-Benz: Van Mossel Onthult Innovatieve Dealership in Knokke-Heist

Een Nieuw Tijdperk voor Mercedes-Benz: Van Mossel Onthult Innovatieve Dealership in Knokke-Heist

In het hart van onze gemeente introduceert Van Mossel Automotive Group een baanbrekende transformatie in de autowereld met de opening van hun recent vernieuwde Mercedes-Benz vestiging. Deze strategische vernieuwing is een onderdeel van een groter plan, na de overname van alle Mercedes vestigingen van de familie Vereenooghe in 2022.

Koen Claesen, CEO van Van Mossel België en Luxemburg, presenteert de showroom als meer dan alleen een autoverkooppunt. “Het is een ervaringscentrum waar luxe en technologie samenkomen, te vergelijken met het comfort van een business class lounge,” zegt Claesen.

Een Rijke Historie en Toekomstgerichte Visie

Oorspronkelijk opgericht in Nederlands Brabant, heeft Van Mossel in de loop van 75 jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt, nu met 437 vestigingen in meerdere Europese landen. De vestiging langs de Natiënlaan in Knokke, nu bekend als Mercedes-Benz Van Mossel Vereenooghe, en hun filiaal in Brugge, zijn de nieuwste toevoegingen aan dit succesverhaal.

Een Revolutie in Klantbeleving

De nieuwste MAR 20 X richtlijnen zijn het fundament van deze transformatie, gericht op het creëren van een unieke merkbeleving. De combinatie van slimme verlichting en elegante inrichting benadrukt niet alleen de technische superioriteit van Mercedes-Benz voertuigen, maar creëert ook een sfeer van luxe, spanning en sereniteit. Een speciaal ingerichte bargedeelte bevordert informele gesprekken, terwijl de vernieuwde toegang tot de auto’s zorgt voor een aangenamere ervaring.

De vernieuwing omvat ook de integratie van technologie in de klantbeleving. Grote led-schermen verspreiden door de showroom tonen relevante informatie over het gevarieerde aanbod. Digitale touchpoints verrijken de interactieve ervaring, terwijl deskundige verkopers klaarstaan om klanten met hun vragen en wensen te helpen.