vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistEen Spetterend Zwemfestijn voor de Hele Familie bij Sportoase Duinenwater

Een Spetterend Zwemfestijn voor de Hele Familie bij Sportoase Duinenwater

Tijdens de krokusvakantie, van 10 tot 17 februari 2024, transformeert Sportoase Duinenwater in een bruisend paradijs voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Met een scala aan geanimeerde activiteiten belooft het zwemcentrum een onvergetelijke tijd voor het hele gezin. Van avontuurlijke waterglijbanen die de hele dag door toegankelijk zijn tot een spannende Valentijnzoektocht, er is voor ieder wat wils. Bovendien, op specifieke dagen, wordt de pret verhoogd met extra water- en springactiviteiten, waaronder een disco speelbad met loopmat en een springkasteel. Hier is een gedetailleerd overzicht van de speciale activiteiten die je kunt verwachten.

Speciale Activiteiten tijdens de Krokusvakantie

Zaterdag 10 Februari: Disco Speelbad met Loopmat

Van 13.30 tot 16.30 uur wordt het zwembad omgetoverd tot een discotheek op water. Kinderen en ouders kunnen dansen op de beats terwijl ze balanceren op de loopmat – een perfecte combinatie van muziek, waterpret en fysieke uitdaging.

Zondag 11 Februari: Springkasteel

Van 9 tot 12 uur ’s ochtends biedt Sportoase Duinenwater jonge bezoekers de kans om zich uit te leven op een gigantisch springkasteel. Een ideale manier om de dag energiek te beginnen.

Maandag 12 Februari: Springkasteel

Van 14 tot 17 uur is het springkasteel opnieuw beschikbaar voor alle kinderen die houden van springen en stuiteren in een veilige en vrolijke omgeving.

Woensdag 14 Februari: Springkasteel en Disco Speelbad met Loopmat

Op Valentijnsdag, van 13.30 tot 16.30 uur, wordt er dubbel plezier aangeboden met zowel het springkasteel als het disco speelbad met loopmat. Een perfecte dag om liefde en vreugde te delen met familie en vrienden in het water.

Donderdag 15 Februari: Disco Speelbad met Loopmat

Van 15.30 tot 18.00 uur krijgen bezoekers nog een kans om te genieten van de unieke combinatie van disco en zwemmen, waarbij de loopmat zorgt voor extra spanning en plezier.

Zaterdag 17 Februari: Springkasteel

Om de vakantie af te sluiten, is het springkasteel van 10 tot 14 uur beschikbaar voor alle kinderen om nog een laatste keer te genieten van de springpret.

Bezoek Sportoase Duinenwater

Sportoase Duinenwater nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit geanimeerde zwemfestijn. Het is een uitgelezen kans om samen met het gezin te genieten van waterpret en speciale activiteiten. Mis deze unieke ervaring niet en markeer de data in je kalender.

Vergeet niet om de officiële website van Sportoase Duinenwater te bezoeken voor meer informatie en eventuele updates over het programma. Kom en maak deel uit van een onvergetelijke krokusvakantie vol avontuur, spel en plezier.