Home Knokke-Heist Een Sprankelende Mode-Explosie in Knokke-Heist

Een Sprankelende Mode-Explosie in Knokke-Heist

0
361

Knokke-Heist transformeert zich opnieuw tot de kroonjuweel van de mode met de ELLE Fashion Week, gepland van 26 april tot 5 mei 2024. Dit evenement belooft een schouwspel te zijn waar modehartjes sneller van gaan kloppen, tegen een achtergrond van zon, zee, en stijl. Het startsein wordt gegeven met de ELLE Fashion Show op het Lichttorenplein, waar topmerken zoals Printemps, Verso, en Caroline Biss hun nieuwste zomercollecties zullen onthullen.

Vernieuwende Modeshows en Lokale Verwennerij

De modeweek wordt verrijkt met meerdere modeshows, deskundig gepresenteerd door Justine Dejonckheere. Deze vinden plaats op een uniek roze gekleurd plein, waar je de kans krijgt om de nieuwste trends van topmerken en opkomende lokale designers te ontdekken. Daarnaast bieden de lokale handelaars exclusieve deals aan, waardoor je winkelervaring onvergetelijk zal zijn.

Streetstyle en Exclusieve Evenementen

Laat je beste outfits zien, want onze streetstyle-fotograaf zal op jacht zijn naar opvallende looks om te delen op onze social media. Bovendien kun je tijdens de ELLE Fashion Day genieten van verrassingen en exclusieve aanbiedingen in geselecteerde boetieks. Het hoogtepunt? Een luxueus ontbijt in Hotel La Réserve tijdens de ELLE Breakfast Club, waar je eveneens wordt getrakteerd op een goedgevulde goodiebag.

Marie Claire en de Designer Day

Ook Marie Claire draagt bij aan de modefestiviteiten met een eigen Défilé en de Marie Claire Designer Day, een kans voor jonge designers om hun werk te presenteren aan retailers. Deze evenementen versterken Knokke-Heist’s reputatie als modeparadijs en bieden een platform voor nieuw talent.

Een Niet te Missen Modeweek

Of je nu een mode-insider bent of simpelweg houdt van een goede shopping spree, ELLE Fashion Week in Knokke-Heist is jouw bestemming voor inspiratie, ontdekking en puur genot. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een unieke mode-ervaring.

Ontdek meer over dit niet te missen evenement en plan je bezoek via de officiële website of haal je inspiratiegids op bij het Toerismekantoor Knokke. Laat je meeslepen in de wereld van mode, luxe en creativiteit tijdens de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist.

NO COMMENTS