Home Cultuur Een Spruitjesfestival in 2020

Een Spruitjesfestival in 2020

Van zondag 1 tot en met dinsdag 3 november 2020 ben je van harte welkom op het derde Spruitjesfestival in de tuin van Cultuurcentrum Knokke-Heist. Wie er de vorige jaren bij was, weet dat hij het dit jaar niet wil missen! Met heel veel enthousiasme stampen de organisatoren een programma vol theater, workshops en animatie uit de vruchtbare Scharpoordbodem.  

Het Spruitjesfestival is voor het hele gezin. Ouders, grootouders, kleine broer, grote zus, voor iedereen is er wat wils. Zelfs de allerkleinste spruit geniet van een fris blaadje cultuur. Je bent elke dag welkom in CC Scharpoord. Op 1 november 2020 feestelijk start met een spruitjesontbijt!   

Het volledige programma vind je op knokke-heist.be/spruitjesfestival of in het programmaboekje, binnenkort te verkrijgen in CC Scharpoord.  

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers