maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Eerste afvalcontainer met betaalzuil

Voortaan worden de ondergrondse restafvalcontainers voorzien van een betaalzuil zodat het mogelijk wordt om contactloos elektronisch te betalen. Het blijft mogelijk om met muntstukken te betalen, maar u hoeft dus niet langer op zoek naar munten om uw restafval weg te brengen. Met een eenvoudige scan van de betaalkaart zal je dit restafval kunnen deponeren. AGSO Knokke-Heist en producent SULO ontwikkelden dit unieke systeem en zijn hiermee de eerste in de Europa. In de Bronlaan werd de eerste elektronische betaalautomaat geïnstalleerd. Deze locatie wordt gezien als een baan waar tweede verblijvers langs rijden als ze weer naar huis vertrekken. Op die manier kunnen ze vlot hun afval op een duurzame manier achterlaten.

2 REACTIES

  1. Duurzaam ga maar eens de zondagavond zien welke stort de tweede verblijvers er van maken in de Bronlaan en ja er is camera toezicht maar of er daarmee al een gasboete mee uitgegeven werd betwijfel ik dit al kunnen ze met de camera de nummerplaat van de sluikstorters toch duidelijk zien.

  2. Inderdaad hier in de bremlaan nie veel beter zakken al buiten gezet vd zondagmiddag lekkere maaltijd voor de meeuwen maar wij de vaste bewoners zitten met de vuiligheid .waarom geen boetes geven ipv op papier tezetten dat ze beboet worden ( staat op de afvalkalender).zelfde met de blauwe zakken nie goed toegeknoopt en de flessen liggen ernaast of op de baan terollen .echt mooi is knokke toch nie zo .verplicht zou het moeten worden voor desnoods voor iedereen .hier aan de bremlaan aan de crèche zou er gerust erook 1 mogen komen al meer 2de verblijvers dan vaste bewoners

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen