zondag, april 14, 2024
HomeCultuurEindejaarsconcert in Knokke-Heist met Valer Sabadus en Spark

Eindejaarsconcert in Knokke-Heist met Valer Sabadus en Spark

Als je het jaar 2023 in stijl wilt afsluiten, dan is Knokke-Heist de plaats waar je moet zijn. De muzikale gemeente organiseert dit jaar opnieuw een prestigieus eindejaarsconcert. Dit keer vormt de Sint-Margaretakerk het schilderachtige decor voor een optreden van wereldklasse. De hoofdrolspelers van de avond zijn de countertenor Valer Sabadus en Spark, the classical band.

Enkele jaren geleden leidde hun samenwerking tot het programma ‘Closer to Paradise’, een meesterlijke expressie van verlangen in muziek. Dit concert belooft een ontroerende mix te zijn van klassieke en moderne muziekgenres. Het publiek wordt meegenomen op een reis door verschillende tijdperken en emoties, waarbij ze kunnen genieten van barokke werken, romantische liederen en zelfs popnummers. Het hoogtepunt van de avond is de prachtige stem van Valer Sabadus.

De samensmelting van diverse muzikale stijlen zorgt voor een unieke ervaring, die de luisteraar meeneemt naar de kern van universeel verlangen. Een ervaring die je zeker live moet meemaken!

Het concert vindt plaats op donderdag 28 december 2023 om 20 uur in de Sint-Margaretakerk in Knokke-Heist. Tickets voor dit unieke evenement zijn beschikbaar vanaf € 20. Mis deze kans niet en haal je tickets snel in huis via de aangegeven link. Dit eindejaarsconcert is een niet te missen evenement voor liefhebbers van zowel klassieke als moderne muziek, en biedt een perfecte gelegenheid om het jaar in stijl af te sluiten.