19.5 C
Knokke-Heist

Electro Dema viert 30 jaar succes met exclusief aanbod en excellente service

Electro Dema, de gerenommeerde elektrozaak in het hart van Knokke-Heist (Lippenslaan 202) , viert dit weekend haar 30-jarig jubileum. Onder leiding van de gepassioneerde Ann Demuynck biedt de zaak een uitgebreid assortiment aan elektronische producten en onberispelijke service, zowel voor als na de aankoop.

Al 30 jaar lang is Electro Dema een betrouwbaar adres voor de inwoners van Knokke en omgeving, dankzij de expertise en toewijding van oprichtster Ann Demuynck en haar team. Met een royale winkelruimte van 800 m² kunnen klanten op hun gemak het brede scala aan elektronische producten ontdekken en vergelijken. Electro Dema staat bekend als dé specialist voor Samsung QLED-televisies en biedt daarnaast een uitgebreid assortiment aan andere elektrische apparaten en innovatieve oplossingen.

Bij Electro Dema draait alles om een persoonlijke benadering en deskundig advies. Klanten kunnen rekenen op een professionele begeleiding bij de aanschaf, het vervangen of het vernieuwen van elektrische apparaten. Het ervaren team staat garant voor een grondige uitleg over de werking en de voordelen van elk product. De uitmuntende service van Electro Dema beperkt zich niet tot het verkoopmoment. Ook na de aankoop blijft het team beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

De klanttevredenheid staat bij Electro Dema hoog in het vaandel, en dat uit zich in de kwaliteit van de geleverde diensten. Zo zorgen zij voor een vakkundige levering en installatie van de aangekochte producten, en dit alles tegen de scherpste prijzen op de markt. Bovendien kunnen klanten bij Electro Dema ook terecht voor reparaties en onderhoud van hun elektrische apparaten. Het team van deskundige technici staat altijd klaar om klanten bij te staan bij eventuele problemen of defecten.

Het 30-jarig bestaan van Electro Dema is een mijlpaal die het succes van de onderneming onderstreept. Met de combinatie van een uitgebreid aanbod, deskundig advies, persoonlijke service en lokale betrokkenheid is Electro Dema de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de elektrobranche. En wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor dit succesvolle bedrijf?

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen