17.6 C
Knokke-Heist

ELLE Fashion Week Knokke-Heist: Mode-inspiratie in overvloed

Knokke-Heist, onze kustgemeente die synoniem staat voor stijl en klasse, verwelkomt binnenkort de ELLE Fashion Week van 4 mei tot 14 mei 2023. Een niet te missen evenement voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar inspiratie en de nieuwste trends.

Op het Lichttorenplein vinden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag adembenemende modeshows plaats, waar lokale boetieks en merken hun collecties met trots aan het publiek tonen. Het is dé kans om de laatste trends te spotten en meteen aan te schaffen in de plaatselijke winkels.

Tijdens de ELLE Shopping Day, georganiseerd door ELLE België en Toerisme Knokke-Heist op 6 mei, geniet je van exclusieve aanbiedingen en verrassingen in geselecteerde boetieks. Ook de lokale handelaars laten zich van hun beste kant zien en tillen de winkelervaring naar een hoger niveau.

De Fashion Expo in het Toerismekantoor van onze deelgemeente Knokke biedt een overzicht van iconische coverfoto’s van ELLE, prachtige creaties van Belgische modehuizen en fotoreeksen van gerenommeerde fotografen, zoals Dirk Alexander en Carmen Kemmink.

Mis deze kans niet om je te laten verwennen met de nieuwste mode en stylingtips in de meest trendy badplaats van België. Ontdek het volledige programma op ELLE.be en schrijf je in om te genieten van alle promoties en activiteiten.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen