zaterdag, april 20, 2024
HomeKnokke-HeistELLE Run Knokke 2024: Een Dag Vol Sport, Familie en Verrassingen

ELLE Run Knokke 2024: Een Dag Vol Sport, Familie en Verrassingen

Na een succesvolle aftrap vorig jaar, keert de ELLE Run Knokke terug voor zijn tweede editie op zondag 31 maart 2024. De Royal Zoute Tennis Club, gelegen aan Astridlaan 7, vormt opnieuw het sfeervolle decor voor dit unieke sportevenement. Vanaf 9.30 uur zijn deelnemers en supporters welkom om zich onder te dompelen in een dag vol sportiviteit, familieplezier en de ongeëvenaarde gezelligheid van Knokke.

Een Loop Voor Iedereen

Met een keuze uit twee afstanden – 6 of 10 kilometer – belooft de ELLE Run een inclusief evenement te zijn waarbij plezier en persoonlijke overwinning voorop staan. Ongeacht leeftijd of fitnessniveau, de ELLE Run Knokke nodigt iedereen uit om deel te nemen en samen te genieten van de prachtige routes richting het Zwin.

Een Dag Vol Activiteiten

Het programma van de dag zit boordevol activiteiten om elke deelnemer op te warmen en klaar te stomen voor de race. Naast de warm-up sessies om 10.15 uur en 11.00 uur, start de race stipt om 11.15 uur. Deelnemers kunnen na hun prestatie uitkijken naar een feestelijke prijsuitreiking om 13.00 uur, gevolgd door het einde van het evenement om 16.00 uur.

Niet Zomaar Een Race

Wat de ELLE Run Knokke onderscheidt, is de focus op een gezonde en gelukkige levensstijl. Het evenement benadrukt het belang van samen zijn, het beste uit jezelf halen en bovenal genieten van de omgeving. Alle deelnemers ontvangen na de race een goodiebag vol verrassingen, inclusief een ELLE Run T-shirt, als herinnering aan een onvergetelijke dag.

Inschrijven en Meer Informatie

Meer informatie over de ELLE Run Knokke?
Neem hier een kijkje.
Inschrijven kan via deze link.  

Met een speciale prijs van €14 voor de eerste 100 inschrijvingen en een reguliere prijs van €16, is het raadzaam niet te lang te wachten met aanmelden. Voor meer informatie over het evenement of om je in te schrijven, bezoek de officiële ELLE Run Knokke website.

De ELLE Run Knokke is meer dan een race; het is een viering van sport, gezondheid, en gemeenschap. Of je nu een fervente hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag met familie, dit evenement belooft een rijke ervaring. Laat deze kans niet liggen en schrijf je vandaag nog in om deel uit te maken van een onvergetelijke editie van de ELLE Run Knokke 2024. Kom en ervaar zelf waarom dit evenement zo speciaal is!