23.7 C
Knokke-Heist

ELLE Run Knokke: De start van een nieuwe looprevolutie

Op zondag 9 april 2023 vindt in Het Zoute de allereerste ELLE Run Knokke plaats. Het evenement komt na meerdere succesvolle edities van ELLE Run Brussels en zal groter dan ooit zijn. De organisatie heeft besloten om de loopwedstrijd te vernieuwen en uit te breiden. De eerste editie zal in Knokke-Heist plaatsvinden.

Parcours Tijdens het lange paasweekend kunnen de deelnemers kiezen uit twee adembenemende parcours van 6 of 10 kilometer. Het parcours slingert van start tot finish door het Zwin, langs de uitgestrekte Zwinpolders en over de zeedijk. De Royal Zoute Tennis Club is zowel het begin- als het eindpunt. De lopers gaan via de Bronlaan naar de Zwinduinen en Polders. Na het bereiken van het Zwin, rennen de deelnemers richting de keerpunten van de race. Het keerpunt van de 6 km is ter hoogte van de Noordelijke Duinen in het Zwin. Het keerpunt van de 10 km is net voorbij Hospitality van Barry Flanagan, oftewel “de haas”. Dit kunstwerk symboliseert vrijheid, kracht en individualiteit, waarden die perfect aansluiten bij de ELLE Run Knokke.

Programma en praktische informatie Het evenement begint om 9.30 uur met de opening van de Partners Village, waar deelnemers hun T-shirts en startnummers kunnen ophalen. Om 10.15 uur en 11.00 uur vinden de opwarmingssessies plaats, gevolgd door de start van de race om 11.15 uur. Om 13.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en om 14.00 uur eindigt het evenement. Na de race ontvangen alle enthousiaste en sportieve lopers een goodiebag vol verrassingen, waaronder een ELLE Run T-shirt en hesje.

Maak je klaar om deel te nemen aan de nieuwste en meest sensationele loopwedstrijd van het jaar. De ELLE Run Knokke is het evenement waar je bij wilt zijn. Mis deze kans niet en schrijf je nu in!

Neem hier een kijkje. Inschrijven kan via deze link.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen