vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist

Engie Knokke Run

Op zondag 1 mei 2022 vindt na twee jaar opnieuw een volwaardige editie van de Engie Knokke Run plaats. Lopers kunnen kiezen voor een prachtig parcours van 1,5 km, 6,5 km, 10 km, 21 km of zelfs 33 km. Schreef jij je al in? Wees er snel bij via www.engierunningtour.be   

Het parcours slingert van start tot finish langs verschillende toeristische trekpleisters zoals de Zeedijk en de residentiële wijk Het Zoute. Wie voor de 21 km kiest, loopt langs de Zwinpolders. Onze kust mag dan wel vlak zijn, de kuitenbijters in het Koningsbos zullen de loopspieren extra onder druk zetten. Kortom: een gevarieerd parcours dat het beste in de loper naar bovenhaalt. Start en finish van alle afstanden liggen in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.   

De Engie Knokke Run wordt niet alleen een loopfeest voor volwassenen. Sportieve kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen het beste van zichzelf geven in de 1,5 km lange Kids Run. Die start net als de andere afstanden in de voormiddag. Op die manier kunnen de vele families die deelnemen aan de Engie Knokke Run nadien nog genieten van een dagje aan zee.   

Praktische info Engie Knokke Run   

Programma zondag 1 mei:   

  • 8.45-9.15 uur: Vrije start 33 km   
  • 9.45 uur: Kids Run – 1,5 km (4-12 jaar)   
  • 10.15 uur: start 6,5 km   
  • 10.45 uur: Start 10 & 21 km   

Locatie:   

  •  Start & finish: Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark   

  

Meer info en inschrijvingen: www.engierunningtour.be  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen