Home Rechtbank Enkele deelnemers aan een lockdownfeestje lopen in Zeebrugge weer tegen de...

Enkele deelnemers aan een lockdownfeestje lopen in Zeebrugge weer tegen de lamp

De Brugse politie heeft het voorbije weekend vier lockdownfeestjes stilgelegd. En ze moest opnieuw aankloppen bij het Europacollege.  In Zeebrugge kwamen op een privéadres 8 mensen bijeen om te feesten. Enkelen onder hen liepen niet voor de eerste keer tegen de lamp. Zei mogen zich allicht voor de rechter gaan verantwoorden. Korpschef Dirk Van Nuffel is intussen niet meer te spreken over de aanhoudende problemen met betrekking tot de lockdownfeestjes.

1 REACTIE

  1. Bij die hardleerse personen zou de rechter misschien ook beter zwaardere straffen uitspreken daar 250 euro voor die mensen toch kennelijk een lachertje is aangezien ze niet aan hun proefstuk toe zijn. Met zo’n mentaliteit en de stagnering, ja zelfs stijging van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames hebben we zeker vóór februari nog geen versoepelingen.
    Hoe egoïstisch en idioot kan een mens toch zijn. Feesten terwijl anderen vechten voor hun leven wetende dat je er ook schuld kunt aan hebben. Hun geweten zal wel zuiver zijn want ze gebruiken het toch nooit…

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers