18.3 C
Knokke-Heist

Ere-Schepen Anne Vervarcke in Stijl Gevierd door de Lokale Raad Economie

De Leden van de Lokale Raad Economie Knokke-Heist verrasten hun vertrouwde oud Voorzitter en Schepen, Anne Vervarcke, met een unieke viering. Hilde Van Belleghem, Dirk Overstraete en Danny Jones namen het voortouw om Anne te bedanken voor haar meer dan 20 jaar dienst als voorzitter van de raad en schepen van Economie.

De verrassing was groot toen Anne Vervarcke, in schalkse stijl door haar dochter Isabelle, werd “ontvoerd” naar het For Freedom Museum. Daar werd ze verwelkomd door talrijke leden van de Raad en een projectie van 160 foto’s toonde haar jarenlange inspanningen en verdiensten voor de Lokale Raad Economie.

In een emotionele toespraak werd Anne erkend als een luisterend oor voor de bekommernissen van de lokale handelaars en de bouwer van een waardevol en professioneel dienst voor de toekomst van de handel in Knokke-Heist.

Na twee jaar als schepen na het overlijden van burgemeester Leopold Lippens, geeft Anne haar ambt nu door aan Schepen Kris Demeyere. Het waardevolle geschenk werd overhandigd en Anne werd uitgezwaaid door haar dankbare Raad.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen