HomeCultuurEsra en Absynthe Minded in de tuin van Scharpoord

Esra en Absynthe Minded in de tuin van Scharpoord

Op dinsdag 20 juli 2021 om 20 uur vindt in het kader van Fabriek Muziek een live optreden plaats van Eszra en Absynthe Minded. Geniet in de Scharpoordtuin mee van dit zomers openluchconcert voor amper 5 euro (kinderen < 12 jaar gratis). Naar aanleiding van de huidige maatregelen rond covid19 wordt het spektakel zittend bijgewoond. De organisatie voorziet stoelen en tafeltjes. Mondmaskers zijn enkel verplicht bij circulatie en dit vanaf 12 jaar. 

ESZRA 

“Brugse straatmuzikante klopt op de deur van nieuwe popscene” 

Eszra is een nieuwe naam maar eentje die je beter snel onthoudt. Met het hoofd in de wolken en gewapend met catchy vibes zijn ze klaar om het poplandschap te hertekenen. Geïnspireerd door Lilly Allen en Eliza Doolittle brengt Eszra oprechte, humoristische muziek. Instant goed gevoel en niet te missen! 

Absynthe Minded 

“20 jaar fantastische Belpopgeschiedenis.” 

Absynthe Minded grossiert in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Bert Ostyn en zijn gevolg vinden dit het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière in een ‘Best of’-compilatie te gieten met de titel ‘Saved Along The Way’. Daarnaast etaleerde Bert Ostyn begin ’21 zijn songwriter-talent als deelnemer aan het gerespecteerde VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, waarin hij songs van collega’s als Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel onder handen nam. 

Voor meer info: www.fabriekmuziek.be 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers