18.2 C
Knokke-Heist

Exclusieve Heropening Nathalie Vleeschouwer Brandstore: Ontdek de Huisparfumlijn en Nieuwe Collectie

Het lifestyle modelabel van Nathalie Vleeschouwer heropent begin april haar brandstore in Knokke-Heist, waar je terecht kunt voor moeiteloos elegante en verrassende looks. Dit keer met een nieuwe huisparfumlijn, ontwikkeld in samenwerking met Miglot fragrance lab.

Na het grote succes van een eerste limited edition, bundelen modeontwerpster Nathalie Vleeschouwer en Miglot fragrance lab opnieuw hun krachten om een huisparfumlijn te lanceren. De eerste samenwerking resulteerde in Nectar, een fragrance mist die in no-time uitverkocht raakte en sindsdien als huisparfum wordt gebruikt in de zes brand stores van het modelabel.

Op grote algemene vraag wordt Nectar opnieuw gelanceerd, ditmaal met een verhoogde concentratie parfum, zodat het nog beter als een echt parfum kan worden ingezet. Het elegante flacon met goudopdruk blijft geschikt voor gebruik als mist voor home, body & linen.

Naast het parfum is er ook een luxueuze geurkaars ontwikkeld, die een rustige geur verspreidt en je laat wegdromen. Voor de handgemaakte kaarsen wordt een unieke en zuivere was en een katoenen wiek gebruikt.

In beide creaties speelt vijgennectar de hoofdrol, geïnspireerd door Nathalie’s tweede thuis in Italië. De geur neemt je mee naar de vakantieherinneringen die onlosmakelijk verbonden zijn met de vijgenbomen rondom de tafel waar familie en vrienden welkom zijn. Met toetsen van mandarijn en sinaasappel, omhult Nectar je als een subtiele, zoete bries, terwijl sandelhout, tonkaboon en musk zorgen voor een warme avondgloed.

Mis de heropening van Nathalie Vleeschouwer’s brandstore en de onthulling van deze nieuwe huisparfumlijn niet.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen