zondag, april 14, 2024
HomeZoute.StyleExplosieve Prijzenoorlog en Sterrenparade bij Kamping Kitsch Club!

Explosieve Prijzenoorlog en Sterrenparade bij Kamping Kitsch Club!

In het hart van de zomer, waar de temperaturen stijgen en de festivalkriebels ontembaar worden, slaat Kamping Kitsch Club terug met een schokgolf die door de festivalwereld raast.

In een tijd waar elke euro telt en de inflatie als een schaduw over de festivalliefhebbers hangt, doorbreekt Kamping Kitsch Club de ketenen van prijsstijgingen met een gedurfd initiatief dat de ticketprijzen verlaagt! Ja, je leest het goed: tegen de stroom in maakt het grootste verkleedfestival van België, gehost door de legendarische Knokke-Heistenaars John Noseda en zijn compaan Drummer, zetten iets in beweging door de toegangsprijzen te verlagen. Dit, beste lezers, is geen fabel; het is de naakte waarheid, versierd met de aankondiging van de eerste vijf fonkelende sterren die het podium zullen betreden op zaterdag 17 augustus op het festivalterrein Lange Munte in Kortrijk.

In de voorhoede van deze sensationele aankondiging staan De Jordy, Samson & Marie, DJ Coone, Laura Lynn, en Praga Khan (dj-set), klaar om het publiek te verblijden met hun aanstekelijke energie en onvergetelijke performances. Van het populaire typetje De Jordy, gespeeld door Jonas Van Geel, rechtstreeks uit Ibiza, tot de hardstyle sensatie DJ Coone en de nostalgische dance vibes van Praga Khan, belooft Kamping Kitsch Club een eclectische mix van muzikale genieën die gegarandeerd elk hart sneller zullen doen kloppen.

Maar dat is nog niet alles! Het festival introduceert een gloednieuw podium, “Hitjes voor Tietjes”, een ruimte speciaal ontworpen om de vrouwelijke festivalgangers extra te verwennen met een hele dag meezingers, gegarneerd met elk uur een nieuw muziekgenre. En laten we de randanimatie niet vergeten, met het Belgisch kampioenschap dildowerpen en adembenemende kermisattracties die beloven de kermissfeer naar een heel nieuw niveau te tillen. Met het motto “altijd prijs!” lijkt het festivalterrein omgetoverd te worden tot een wonderland waar fantasie en werkelijkheid samensmelten in een explosie van kleur, muziek, en ongeëvenaarde feestvreugde.

De dertiende editie van Kamping Kitsch Club, een bastion van creativiteit en ongebreidelde feestelijkheid, nodigt eenieder uit om deel te nemen aan dit spektakel van ongekende proporties.

Als het grootste verkleedfestival van de Benelux opent het zijn poorten op 17 augustus in Kortrijk, belooft het een oase van plezier en vrijheid te zijn, waar de enige regel is dat er geen regels zijn. Met tickets nu beschikbaar voor de schandalig lage prijs van €18, is snelheid geboden voor hen die deel willen uitmaken van deze historische gebeurtenis. Dus trek je meest extravagante outfit uit de kast, en bereid je voor op een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Laat je meeslepen door de magie van Kamping Kitsch Club, waar de dromen van vandaag de herinneringen van morgen worden.