donderdag, februari 29, 2024
HomeCultuurExtra Digipunt Sessies in Bibliotheek Scharpoord: Schrijf Je Nu In!

Extra Digipunt Sessies in Bibliotheek Scharpoord: Schrijf Je Nu In!

Heb je vragen over digitale platformen zoals eBox, Doccle, Zoomit of Mijn Burgerprofiel? Zoek je ondersteuning bij het gebruik van je smartphone, tablet, of laptop? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Extra Sessie in Bibliotheek Scharpoord

Omdat de vaste Digipuntsessies op maandagvoormiddag niet voor iedereen haalbaar zijn, biedt Bibliotheek Scharpoord nu een extra gelegenheid. Op donderdag 18 januari 2024, tussen 14:00 en 16:00 uur, kun je terecht voor een speciale Digipuntsessie. Let wel, de extra sessie gepland op zaterdag 13 januari is al volgeboekt.

Hoe Inschrijven?

Inschrijving is verplicht en kan alleen via een tijdslot. Reserveer jouw plek door contact op te nemen met het onthaal van CC Scharpoord, telefonisch via 050 630 430. De beschikbare tijdsloten zijn 14:00 uur, 14:25 uur, 14:50 uur, 15:15 uur en 15:40 uur.

Mis Deze Kans Niet

Deze sessies zijn perfect voor iedereen die zijn of haar digitale vaardigheden wil verbeteren. Of het nu gaat om basisvragen of meer gecompliceerde problemen, de deskundigen bij de Digipuntsessies staan klaar om je te helpen.

H3: Blijf op de Hoogte

Voor meer informatie over Digipuntsessies en andere educatieve evenementen in de bibliotheek, bezoek de officiële website van Bibliotheek Scharpoord. Blijf ook op de hoogte van toekomstige evenementen en workshops die je digitale vaardigheden kunnen verbeteren. Mis deze kans niet om je digitale wereld te vergroten en schrijf je snel in voor een van de tijdsloten op 18 januari 2024!