vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Extra uitstap naar Rinus Van de Velde    

Cultuur Knokke-Heist gaat steeds op zoek naar interessante expo’s bij de buren en kwam zo uit bij de tentoonstelling van Belgisch beeldend kunstenaar Rinus Van de Velde ‘Inner Travels’ in de Bozar. Op donderdag 5 mei 2022 kan je daarom mee richting Brussel op een luxe autocar, vergezeld door een bende gelijkgestemden. Samen maak je er een gezellige, culturele dag van. Je betaalt € 70, incl. vervoer, toegang en een ervaren gids.    

De expo van Rinus Van de Velde focust op een circulair verhaal van vertrekken en terugkeren naar huis, met de trein als metafoor voor de reis en toont in première Van de Veldes nieuwe film, samen met een overzicht van hoofdzakelijk recente werken.   En omdat Brussel een prachtige stad is met zoveel leuke en interessante plekken, start je de dag met een gids die je meeneemt door het centrum. Onderweg toont de gids hoe de stad groeide van een bescheiden gehucht in het moeras tot Bourgondische residentie en vervolgens de hoofdstad van het land werd.     

Schrijf je snel in via cultuur.knokke-heist.be (https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/tentoonstelling-rinus-van-de-velde-doorheen-het-hart-wandeling), want de plaatsen zijn beperkt!    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen