zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistFamilie Lips Brengt nu ook Innovatie van Knokke-Heist naar Brugge

Familie Lips Brengt nu ook Innovatie van Knokke-Heist naar Brugge

Onze gemeente bekend om zijn verfijnde smaak en oog voor kwaliteit, staat op het punt een nieuw hoofdstuk in de retailgeschiedenis te verwelkomen. Dit verhaal, dat zijn oorsprong vindt in de post-oorlogse periode van 1946, ontrafelt de evolutie van een kneists familiebedrijf dat de essentie van lokale handel belichaamt en nu zijn vleugels spreidt naar Brugge.

De familie Lips, bekend in Knokke-Heist en omstreken, heeft een opmerkelijke mijlpaal bereikt. Sylvie, Lode, Benoit en Maxime Lips, nakomelingen van de oprichters, hebben hun aanwezigheid in de retailsector uitgebreid door de overname van Delhaize Sint-Kruis in Brugge. Deze stap volgt op een feestelijk weekend gevierd met medewerkers van hun AD Delhaize supermarkt in Heist, een evenement dat de sterke band tussen het personeel, de familie en hun klantvriendelijkheid onderstreept.

Feestweekend in Heist

Het feestweekend in Heist was niet alleen een viering van de successen van het verleden, maar ook een blijk van waardering naar het toegewijde team met hun tweede titel als vriendelijkste winkel. Het markeerde de overgang van een hoofdstuk naar een ander, terwijl de familie Lips zich voorbereidde op hun nieuwe avontuur in Brugge.

Innovatie en Traditie in Brugge

In Brugge beloven Sylvie, Lode, Benoit en Maxime een winkelervaring te bieden die de moderne klant aanspreekt. Hun plannen omvatten een heroriëntatie op versheid en kwaliteit, met aandacht voor lokale en ambachtelijke producten. De uitbreiding in 2024 met ook daar een Mr. Georges bedieningstoog is slechts een van de vele vernieuwingen die de Delhaize Sint-Kruis uniek maken.

Cijfers die Indruk Maken

Met 68 medewerkers, een winkeloppervlakte van 2333 m2, en een assortiment van 15.000 producten, zet Delhaize Sint-Kruis nieuwe normen in de retail. De winkel biedt moderne voorzieningen zoals self-/quickscans en aantrekkelijke kortingen voor Superpluskaarthouders.