5.9 C
Knokke-Heist

FC Heist start het nieuw jaar succesvol en trainer Yoni Delporte blijft nog even

In een indrukwekkende wedstrijd op het veld van SV Loppem, heeft FC Heist de start van het nieuwe jaar niet gemist. Met een overwinning van 1-8. Onze ploeg, die eerder een van de kneusjes was met slechts twaalf goals, maakte komaf met deze achterstand via doelpunten van Yoni Delporte, Claessens, Cherlet en Vervalle.

Trainer Yoni Delporte, met een verleden als middenvelder, debuteerde in de Belgische Eerste Klasse in het seizoen 1994-1995. Na het zakken van Cercle naar tweede klasse, speelde hij vooral bij verschillende clubs in de lagere nationale reeksen. Delporte beschikt ook over een diploma regent lichamelijke opvoeding en kon melden dat het nog wat langer blijft bij FC Heist.

Deze overwinning op SV Loppem markeert een belangrijke stap voorwaarts voor FC Heist in hun strijd om promotie en laat zien dat ze een team zijn om rekening mee te houden in de competitie.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen