woensdag, mei 22, 2024
HomeCultuurFeestelijke Nieuwjaarsconcert en Ceciliaviering in Heist: Een Muzikale Start van 2023

Feestelijke Nieuwjaarsconcert en Ceciliaviering in Heist: Een Muzikale Start van 2023

Na een succesvol Ceciliafeest, waar meer dan honderd muzikanten en familieleden samenkwamen, is Heist klaar voor de volgende muzikale hoogtepunten. De Ceciliaviering, een jaarlijkse traditie, vindt plaats op zondag 3 december om 9.45 uur in de St. Antoniuskerk.

De muzikale festiviteiten zetten zich voort met het langverwachte NIEUWJAARSCONCERT op zondag 7 januari. Deze bijzondere gebeurtenis wordt gehouden in zaal Lindeboom, gelegen aan de Kerkstraat 5 in Heist. Het concert start om 10.45 uur, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze muzikale viering.

Kaarten voor het Nieuwjaarsconcert zijn beschikbaar bij het onthaal van CC Scharpoord en bij de leden van de organisatie. Met toegangsprijzen variërend van €10 in voorverkoop tot €14 aan de deur en slechts €5 voor kinderen onder de 12 jaar, is dit evenement toegankelijk voor iedereen. Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren, wordt aangeraden om de kaarten tijdig te verkrijgen.

Het programma belooft een rijke variatie aan muzikale optredens, met bijdragen van de grote harmonie, het jeugdorkest en de drumband. Een speciaal hoogtepunt is de optreden van soliste-zangeres Kaatje Chiers, wiens betoverende stem het publiek zal meenemen op een muzikale reis.

Na het concert is er een feestelijke receptie, waarbij bezoekers samen kunnen klinken op het nieuwe jaar. Dit is een uitgelezen kans om te genieten van muziek, gezelligheid en de gemeenschapszin die Heist kenmerkt. Het evenement biedt een perfecte gelegenheid om het nieuwe jaar in te luiden met familie, vrienden en muziekliefhebbers.

De Ceciliaviering en het Nieuwjaarsconcert in Heist zijn niet alleen een viering van muziek en gemeenschap, maar ook een reflectie van de culturele rijkdom van de stad. Dit evenement is meer dan alleen een concert; het is een ervaring die de bezoekers meeneemt door diverse muzikale genres en stijlen, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van de culturele kalender van Heist.