zaterdag, april 20, 2024
HomeKnokke-HeistFeestelijke Wintermagie in Knokke-Heist: Ontdek de Betovering

Feestelijke Wintermagie in Knokke-Heist: Ontdek de Betovering

Heb je de recente radioreclame van Seafun al gehoord? Het signaal dat de meest betoverende periode van het jaar nabij is! Straten van Knokke-Heist beginnen te twinkelen met kerstbomen en vrolijke lichtjes, een voorsmaakje van de feestelijke vreugde die eraan komt.

Winterbrochure: Jouw Gids voor Eindejaarsplezier

Deze week start de distributie van de winterbrochure, een essentiële gids voor iedereen die het eindejaar in Knokke-Heist wil vieren. Deze brochure, vol met evenementen en locaties om de prachtige kerstverlichting te bewonderen, is beschikbaar in gemeentelijke gebouwen zoals het stadhuis en het toerismekantoor. Voor wie de digitale route verkiest, bezoek mykh.be/winter om de brochure online te bekijken.

Vijfsterrenkerstbeleving

Knokke-Heist transformeert in een winterwonderland, waar elke hoek een vijfsterrenkerstbeleving biedt. Het is de perfecte gelegenheid om je warmste winterjas aan te trekken, je muts op te zetten en je te laten meeslepen door de feestelijke sfeer.

Magische Sprookjeswandeling voor de Kleintjes

Een speciaal hoogtepunt dit jaar is de sprookjeswandeling, een betoverende zoektocht van 2 kilometer voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Start je avontuur met een gratis doeboekje, verkrijgbaar bij het toerismekantoor aan de Zeedijk 660, en laat je meevoeren op een winterse wandeling vol verrassingen.

Doe Mee en Deel Jouw Ervaring

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de festiviteiten en hun ervaringen te delen op sociale media. Deel jouw favoriete momenten in Knokke-Heist en inspireer anderen om deel te nemen aan dit winterse sprookje!