9 C
Knokke-Heist

Feestwinkel Crazy Corner even weer open

De befaamde feestwinkel Crazy Corner in de Kerkstraat van onze deelgemeente Heist, die al 50 jaar het hart van de feestvierders was, is even terug van weg geweest. Het bedrijf, opgericht door Anne Marie Maertens en haar echtgenoot Erik Engelrelst, kon de concurrentie met online winkels en de coronacrisis niet aan.

De feestwinkel, die ooit begon als een klein winkeltje met enkele handgemaakte kostuums, groeide uit tot een populaire bestemming voor feestvierders op zoek naar de perfecte verkleedoutfit. Hoewel de zaak de afgelopen jaren moeilijker het hoofd kon bieden aan de opmars van internetverkoop, bleef het bedrijf in leven tot de coronacrisis het definitieve einde betekende.

“Met pijn in het hart” verklaarde Anne Marie drie jaar geleden dat de coronacrisis de sluiting versnelde. “Zonder Halloween, carnaval of Sinterklaas zal het onmogelijk zijn om te overleven en met de toenemende vraag naar online winkelen, was de toekomst onzeker”.

Vanaf vandaag zal Crazy Corner nog een uitverkoop organiseren, voordat het de deuren definitief sluit en afscheid neemt van haar trouwe klanten.

Een reportage van Erik Hollé & Carlos Longueville – Hoofdredactie Geert Deman meer op www.kneistitv.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen