HomeCultuurFictie met Radi’O Zoutloos op Sea Fun

Fictie met Radi’O Zoutloos op Sea Fun

Radi’O Zoutloos, een ontroerend en hilarisch luisterspel voor iedereen van 6 tot 106! Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. Vanaf volgende week te beluisteren via Sea Fun de lokale Omroep van Knokke-Heist op de 106.2 fm of digitaal op www.seafun.be, alle info via De Grote Post, TAZ en het Cultuurcentrum Scharpoord. De eerste aflevering is te beluisteren op 24 maart!


Gebaseerd op de voorstelling Zoutloos / Scenario: Martine Decroos, Dominique Van Malder, Lucas Derycke / Coach: Tom Dupont / Acteurs: Dominique Van Malder, Ilse de Koe, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Walter Schudel, Cecilia Demulder e.a. / Met dank aan In Dulci Jubilo, knapenkoor Sint Niklaas, Dieter Van Handenhoven / Klankmontage: Jeff Claeys / Radi’O Zoutloos is een productie van Studio ORKA in coproductie met De Grote Post, kleinVerhaal en TAZ. Dit project werd mede mogelijk gemaakt dankzij de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse Overheid

1 REACTIE

  1. Alvast positief dat er samengewerkt wordt met de lokale radio seafun ! Hopelijk nog op andere vlakken in de toekomst !

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers