19.5 C
Knokke-Heist

Fietsangst Overwinnen: Nieuwe Cursus Helpt Beginners en Herintreders

Ontdek de voordelen van fietsen en overwin je angst in het drukke verkeer met een speciaal ontworpen fietscursus. Deze cursus is perfect voor zowel beginners als mensen die al een tijdje niet gefietst hebben.

Fietsen is een essentiële vaardigheid voor velen in onze samenleving, en het biedt zowel gezondheidsvoordelen als plezier. Of je nu naar je werk moet, boodschappen wilt doen of met je kinderen wilt fietsen, het beheersen van deze vaardigheid kan je leven aanzienlijk verbeteren. Deze fietscursus, die op 18 april 2023 van 13:00 tot 15:00 uur plaatsvindt, helpt je om je evenwicht te bewaren, te starten, remmen, bochten te nemen en de wegcode te leren.

De cursus begint op de parkeerplaats van het Kraaiennestplein, waarna je geleidelijk de straat op gaat om vertrouwd te raken met je fiets in het verkeer. Met lessen op maat voor zowel de beginnende fietser als de fietser met enige ervaring, is deze cursus een uitstekende manier om je vertrouwen op de fiets op te bouwen. De kosten voor de cursus bedragen €

29, maar met een UiTPAS of als je jonger bent dan 26 jaar, betaal je slechts € 24.

Wil je eerst een voorproefje krijgen van de cursus? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles op dinsdagmiddag 28 maart van 13:00 tot 15:00 uur. Zowel de proefles als de cursus vinden plaats in het Sociaal Huis Heist. Schrijf je hier in voor de cursus en hier voor de proefles.

Met deze fietscursus zet je de eerste stap naar een gezondere en meer zelfstandige levensstijl. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je fietsangst te overwinnen? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Wie weet welke onverwachte avonturen je te wachten staan als je eenmaal vol vertrouwen op je fiets zit…

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen