4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Filmvoorstelling ‘De dag van toen’ blijkt groot succes

Jaarlijks organiseert dienst Erfgoed in samenwerking met Cultuurcentrum Scharpoord een filmvoorstelling waar tien Knokke-Heistenaars op pellicule vertellen over hun leven, werk en hobby’s. Reeds zes films werden ingeblikt en getoond aan een enthousiast publiek de afgelopen jaren.

Meer dan 750 bezoekers bekeken woensdag 7 december 2022 de laatste editie in de schouwburg maar nadien bleek de vraag groot om deze vertoning opnieuw te bekijken. En dit kan! Via het Vimeo kanaal van het Cultuurcentrum van Knokke-Heist is deze film eenvoudig te herbekijken: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/cultuurcentrum-knokke-heist/digitaal-aanbod

Wie liever een DVD wil, kan deze aankopen in HEY Knokke-Heist. Woonzorgcentra die zelf de filmvoorstelling willen organiseren voor hun bewoners, kunnen contact opnemen met HEY Knokke-Heist via T 050 530 730 of via e-mail: hey@knokke-heist.be

Voor wie toekomstige geschikte kandidaten kent om in een volgende editie aan bod te komen, mag eveneens HEY Knokke-Heist contacteren. Doen!

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen