Home Cultuur Fin de Saison in Knokke-Heist met een echte “Jerusalema Challenge”

Fin de Saison in Knokke-Heist met een echte “Jerusalema Challenge”

Op het einde van elke zomer kunnen we normaal overal genieten van een welverdiende “Fin de Saison” in alle gedaanten, geuren en kleuren.

Dit Corona jaar heeft daar echter anders over beslist en blijven we een beetje onwennig achter… Maar…we passen ons noodgedwongen aan !

Om toch met een letterlijk en figuurlijke positieve noot het seizoen af te sluiten organiseert Surfers Paradise op zondag 4 oktober om 16u een echte “Jerusalema Challenge” waarop iedereen welkom is.

Onder leiding van Charonas Dance crew kan iedereen eerst het populaire dansje uitproberen en onder de knie krijgen, om er dan met zijn allen volledig voor te gaan.

Groot en uiterst belangrijk voordeel is dat alles volledig “coronaproof” kan gebeuren: iedereen brengt mondmasker mee, social distance wordt gegarandeerd en alles grijpt plaats op het strand in de bacterievrije zeelucht, terwijl het nog om gezonde lichaamsbeweging gaat ook.

Iedereen die op deze manier de zomer wil uitzwaaien is welkom, jong en minder jong , weer of geen weer, deelname is volledig gratis, start 16u, Strand Surfers Paradise zondag 4 oktober ! Geen enkele ervaring vereist, gewoon genieten met zicht op zee  en wie weet breken we met zijn allen wel een Jerusalema record, want dansen is voor iedereen wellicht lang geleden. Dus grijp je kans !

- Advertisment -

Lees ook dit

De jaarlijkse cijfers achter de Kneistikrant en de media in het algemeen

De Vlaamse Regulator voor de Media, de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, publiceert vandaag het rapport ‘Mediaconcentratie in Vlaanderen 2020’. Het gaat...

GBS Het Anker bekroond met Verkeer op School-medaille

De gemeentelijke basisschool Het Anker uit Knokke-Heist werd onlangs door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning...

Fransman komt (brom) fietsen stelen in Knokke-Heist

De lokale politie Damme/Knokke-Heist pakte afgelopen dagen een 25-jarige Fransman op voor verschillende bromfiets- en fietsdiefstallen in Knokke-Heist. Het politieteam kwam de verdachte ​begin...

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met wat motregen of lichte regen, daarna blijft het droog maar er verschijnen weinig of geen opklaringen. Nevel en plaatselijk...

Recente reactie van onze lezers