Home Knokke-Heist Flamand uit Knokke-Heist sluit zich aan bij Moore Belgium

Flamand uit Knokke-Heist sluit zich aan bij Moore Belgium

In augustus vorig jaar stapte Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische accounting, tax, audit- en consulting mid-market. Na de aankondiging van twee eerdere fusies met PKF-VMB en MAS Kontich in december vorig jaar, bundelt Moore Belgium nu de krachten met het Knokke-Heistse team van Flamand.

De onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener Moore Belgium (met een omzet van 75 miljoen euro en een team van +/- 625 medewerkers) stapte in augustus 2020 in een solide partnership met Waterland met de ambitie om een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische accounting en consulting mid-market. 

Moore Belgium is al jarenlang een betrouwbare speler in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven door zijn brede dienstverlening op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Daarnaast kenmerkt Moore Belgium zich door zijn ondernemersspirit, zijn persoonlijke klantgerichtheid en een sterk geloof in groei, vooruitgang en digitalisering. 

Rond deze visie en missie vond Moore Belgium in Flamand een perfecte nieuwe partner. Flamand (met een omzet van 3,5 miljoen euro en een team van een 25 medewerkers) adviseert haar klanten vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist. Vanuit hun jarenlange expertise en de succesvolle combinatie van de vier diensten (accountancy, tax, legal & corporate finance) die zij aanbieden, gaat het team onder leiding van Guy Flamand en zijn drie vennoten als bedrijfsadviseur voor een integrale, proactieve en persoonlijke ondersteuning van zowel starters als gevestigde ondernemers. Een mooie link naar de activiteiten en manier van werken van Moore Belgium en bovendien een strategisch belangrijke geografische uitbreiding naar West-Vlaanderen toe. Net als Moore Belgium is Flamand zo de ideale compagnon de route van hun klanten; zowel voor het grote werk als voor de kleine zaken die voor de klanten het verschil maken.

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Ik ben zeer verheugd dat we deze nieuwe samenwerking kunnen aankondigen. Het blijft voor Moore Belgium zeer belangrijk om de juiste mensen aan boord te halen die op eenzelfde manier naar de snel veranderende markt kijken. Die gedeelde visie en eenzelfde pure ondernemerszin vonden we ook bij Flamand terug. Het enthousiaste en ervaren team van Flamand staat voor dezelfde kwalitatieve, persoonlijke en dynamische aanpak. Voor het eerst heeft Moore Belgium nu ook een kantoor in West-Vlaanderen. Samen kijken we de accounting- en consulting markt hoopvol tegemoet.”  

Guy Flamand, Managing Partner, Flamand:Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Moore Belgium. Door hun brede dienstverlening zullen wij onze ondernemers, vrije beroepers en bestuurders een nog betere en ruimere service kunnen aanbieden en de kwaliteit van onze dienstverlening verder kunnen opschalen.  We voegen hiermee nog meer daadkracht bij onze doelstelling ‘Your business, our focus’. We geloven erin dat deze samenwerking klanten én medewerkers ten goede komt en mooie opportuniteiten biedt voor de toekomst.”

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers