18 C
Knokke-Heist

Flip Kowlier zet zich in voor een duurzame toekomst met muzikaal optreden in Scharpoord

Op vrijdag 31 maart 2023 om 20 uur zal Flip Kowlier optreden in Scharpoord met zijn vaste begeleidingsband. Dit optreden markeert zijn terugkeer als solo-artiest na een stilte van tien jaar, waarin hij onder andere actief was met Ertebrekers en als begeleidingsmuzikant bij verschillende televisieprogramma’s.

Kowlier bracht in 2022 het album ‘September’ uit, dat geproduceerd werd door Wouter Van Belle. Het album werd opgenomen met zijn vaste begeleidingsband, die bestaat uit Karel Debacker op drums, Pieter Van Buyten op bas en zang, Raf Timmermans op gitaar en Peter Lesage op toetsen en zang. De prijs voor het optreden bedraagt €23, maar er gelden kortingen voor KH Uitpas-houders, personen jonger dan 26 jaar en groepen van 10 personen.

Het optreden van Flip Kowlier met zijn band in Scharpoord belooft een mooie avond te worden voor liefhebbers van Vlaamse muziek. Met zijn mix van hiphop, pop en folk heeft Kowlier een eigen geluid ontwikkeld dat hem al jaren een trouwe schare fans oplevert.

Het album ‘September’ dat hij in 2022 uitbracht, bevat 12 nieuwe songs die de diversiteit van zijn muzikale stijlen weerspiegelen. Het album werd goed ontvangen door pers en publiek en werd geprezen om zijn frisse en eigentijdse sound.

Met zijn vaste begeleidingsband zal Kowlier tijdens het optreden nummers spelen van ‘September’, maar ook oudere hits zoals ‘In De Fik’, ‘Mama’, ‘Detox Danny’ en ‘Ocharme Ik’. Het belooft een avond vol energie en muzikaliteit te worden, waarbij het publiek ongetwijfeld uit volle borst zal meezingen.

De prijs voor het optreden is €23, maar er zijn kortingen beschikbaar voor KH Uitpas-houders, personen jonger dan 26 jaar en groepen van 10 personen. Tickets kunnen worden gekocht via de website van Scharpoord of aan de balie van het cultuurcentrum.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen