18.9 C
Knokke-Heist

Fotoreportage: Milo en Jan Schepens brengen publiek in extase tijdens 15-jarig jubileumconcert

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari 2023 vonden in CC Scharpoord de jubileumconcerten van musicalgroep MILO vzw plaats. Deze jonge bende bestaat al 15 jaar en is in Knokke-Heist uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de musicalwereld. Elk jaar brengt MILO bestaande en eigen musicals op de bühne en tijdens het jubileumconcert blikten ze terug op 15 jaar musical maken.

Ook voor de toekomst zijn er nog genoeg plannen en dromen voor MILO. Tijdens het concert werden nummers uit bekende musicals zoals Beauty and the Beast, Hairspray, Evita en vele anderen ten gehore gebracht. Daarnaast was er ook een optreden van musicalster Jan Schepens, die in het verleden verschillende keren workshops en het peterschap van een productie op zich nam voor MILO. Mitch Wijtgeers en Lore Dobbelaere (MI+LO) presenteerden de avond en lieten het publiek kennismaken met de grote MILO familie.

Het concert werd begeleid door een live orkest onder leiding van MILO dirigent Davy De Smet, waardoor het een avond was om te herinneren en waar het hele gezin van kon genieten. Fotograaf Alain Donvez maakte unieke foto’s van deze bijzondere avond. Wie MILO nog niet kende, heeft tijdens dit jubileumconcert zeker kennis gemaakt met deze talentvolle musicalgroep.

DSC_0002

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen